Efternamn AbaitoAtt veta mer om Abaito efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaito ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaito.

Abaito efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaito, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaito är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaito

Visa karta över efternamnet Abaito

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaito i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaito, så att vi kan få exakt information om alla Abaito som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaito efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaito efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaito är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaito i världen

 1. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (21)
 2. Niger Niger (15)
 3. Kamerun Kamerun (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaito runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaito efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaito är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaito är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaito genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abaito eller något av de liknande efternamnen till Abaito kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaito har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaito, men med en gemensam rot.

 1. Abato
 2. Abito
 3. Abait
 4. Abadio
 5. Abaid
 6. Abaida
 7. Abaitua
 8. Abat
 9. Abata
 10. Abate
 11. Abati
 12. Abbitt
 13. Abeita
 14. Avito
 15. Apaita
 16. Afauto
 17. Abaut
 18. Abatte
 19. Aboita
 20. Abeit
 21. Abit
 22. Abad
 23. Abada
 24. Abade
 25. Abadi
 26. Abadia
 27. Abadie
 28. Abady
 29. Abattouy
 30. Abbate
 31. Abbati
 32. Abbatoy
 33. Abbett
 34. Abbiate
 35. Abbiati
 36. Abbot
 37. Abbott
 38. Abdi
 39. Abdo
 40. Abdoo