Efternamn AbbatoyAtt veta mer om Abbatoy efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbatoy ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbatoy.

Abbatoy efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbatoy, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbatoy är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbatoy

Visa karta över efternamnet Abbatoy

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbatoy i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbatoy, så att vi kan få exakt information om alla Abbatoy som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbatoy efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbatoy efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbatoy är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbatoy i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (102)
 2. Belgien Belgien (31)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbatoy runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbatoy efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbatoy är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbatoy är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbatoy genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbatoy. Detta beror på att efternamnet Abbatoy ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbatoy när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbatoy.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbatoy kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbatoy ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abato
 2. Abbate
 3. Abbati
 4. Abbado
 5. Abtoy
 6. Abbat
 7. Abbatt
 8. Abady
 9. Abaito
 10. Abat
 11. Abata
 12. Abate
 13. Abati
 14. Abattouy
 15. Abbad
 16. Abbadi
 17. Abbadie
 18. Abbett
 19. Abbiate
 20. Abbiati
 21. Abbitt
 22. Abbot
 23. Abbott
 24. Abiati
 25. Abito
 26. Abatte
 27. Abbedou
 28. Abbade
 29. Abbet
 30. Abad
 31. Abada
 32. Abade
 33. Abadi
 34. Abadia
 35. Abadie
 36. Abadio
 37. Abaid
 38. Abaida
 39. Abaitua
 40. Abboud