Efternamn AbbetAtt veta mer om Abbet efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbet ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbet.

Abbet efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbet, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbet är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbet

Visa karta över efternamnet Abbet

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbet i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbet, så att vi kan få exakt information om alla Abbet som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbet efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbet efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbet är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbet i världen

 1. Schweiz Schweiz (449)
 2. Argentina Argentina (90)
 3. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (46)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (43)
 5. Malaysia Malaysia (9)
 6. England England (5)
 7. Republiken Kongo Republiken Kongo (5)
 8. Indien Indien (3)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 13. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbet runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbet efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbet är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbet är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbet genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbet när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbet.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbet har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbet som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abbett
 2. Abbot
 3. Abet
 4. Abbat
 5. Abat
 6. Abbad
 7. Abbate
 8. Abbati
 9. Abbitt
 10. Abbott
 11. Abed
 12. Abeeta
 13. Abete
 14. Abeti
 15. Abieta
 16. Abot
 17. Abott
 18. Abt
 19. Abut
 20. Aubut
 21. Avet
 22. About
 23. Aabed
 24. Abaut
 25. Abdey
 26. Abeed
 27. Aboot
 28. Abbud
 29. Abde
 30. Abeit
 31. Abied
 32. Abait
 33. Abit
 34. Aupet
 35. Abutt
 36. Abbatt
 37. Abdee
 38. Abdeh
 39. Aabid
 40. Aafedt