Efternamn AbbudAtt veta mer om Abbud efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbud ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbud.

Abbud efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbud, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbud är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbud

Visa karta över efternamnet Abbud

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbud i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbud, så att vi kan få exakt information om alla Abbud som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbud efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbud efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbud är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbud i världen

 1. Brasilien Brasilien (817)
 2. Mexiko Mexiko (229)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (149)
 4. Ecuador Ecuador (76)
 5. Argentina Argentina (41)
 6. Kanada Kanada (28)
 7. Ryssland Ryssland (14)
 8. Ukraina Ukraina (12)
 9. Sverige Sverige (10)
 10. Thailand Thailand (4)
 11. Libyen Libyen (4)
 12. Sudan Sudan (4)
 13. Venezuela Venezuela (3)
 14. Vitryssland Vitryssland (3)
 15. Australien Australien (2)
 16. Bulgarien Bulgarien (2)
 17. Israel Israel (2)
 18. Libanon Libanon (2)
 19. Malaysia Malaysia (2)
 20. Chile Chile (1)
 21. Spanien Spanien (1)
 22. England England (1)
 23. Guatemala Guatemala (1)
 24. Indien Indien (1)
 25. Iran Iran (1)
 26. Italien Italien (1)
 27. Kenya Kenya (1)
 28. Nigeria Nigeria (1)
 29. Nicaragua Nicaragua (1)
 30. Norge Norge (1)
 31. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbud runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbud efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbud är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbud är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbud genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbud när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbud.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbud kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbud ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbud eller något av de liknande efternamnen till Abbud kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbud har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbud, men med en gemensam rot.

 1. Abbad
 2. Abboud
 3. Aboud
 4. Abud
 5. Aabid
 6. Aaboud
 7. Abad
 8. Abaid
 9. Abbadi
 10. Abbot
 11. Abboudi
 12. Abd
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abeid
 16. Abid
 17. Abood
 18. Aboudi
 19. Abut
 20. Aubaud
 21. Aubut
 22. About
 23. Abbado
 24. Apud
 25. Aabed
 26. Abaut
 27. Abhid
 28. Abyad
 29. Abouda
 30. Abeed
 31. Aiboud
 32. Abuda
 33. Abudd
 34. Abaoud
 35. Abudi
 36. Abuid
 37. Abied
 38. Abbat
 39. Abbade
 40. Abaad