Efternamn AbbatAtt veta mer om Abbat efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbat ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbat.

Abbat efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbat, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbat är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbat

Visa karta över efternamnet Abbat

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbat i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbat, så att vi kan få exakt information om alla Abbat som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbat efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbat efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbat är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbat i världen

 1. Iran Iran (108)
 2. Frankrike Frankrike (45)
 3. Indien Indien (17)
 4. Filippinerna Filippinerna (17)
 5. Ryssland Ryssland (16)
 6. Mexiko Mexiko (12)
 7. Kanada Kanada (11)
 8. Niger Niger (8)
 9. Nigeria Nigeria (6)
 10. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (4)
 11. Marocko Marocko (4)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 13. Mauretanien Mauretanien (3)
 14. Brasilien Brasilien (2)
 15. Pakistan Pakistan (2)
 16. Vitryssland Vitryssland (1)
 17. Schweiz Schweiz (1)
 18. Colombia Colombia (1)
 19. Spanien Spanien (1)
 20. Georgien Georgien (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Ukraina Ukraina (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbat runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbat efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbat är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbat är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbat genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbat när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbat.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbat har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbat som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbat kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbat ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abat
 2. Abbad
 3. Abbate
 4. Abbati
 5. Abbot
 6. Abbatt
 7. Abbet
 8. Abad
 9. Abata
 10. Abate
 11. Abati
 12. Abato
 13. Abbadi
 14. Abbatoy
 15. Abbett
 16. Abbiate
 17. Abbiati
 18. Abbitt
 19. Abbott
 20. Abet
 21. Abiati
 22. Abot
 23. Abott
 24. Abouat
 25. Abt
 26. Abut
 27. Apat
 28. Aubut
 29. Abda
 30. About
 31. Abbado
 32. Abaut
 33. Abyad
 34. Abayat
 35. Aubiat
 36. Ahfat
 37. Aboot
 38. Abbud
 39. Abeit
 40. Abait