Efternamn AbbiateAtt veta mer om Abbiate efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbiate ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbiate.

Abbiate efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbiate, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbiate är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbiate

Visa karta över efternamnet Abbiate

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbiate i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbiate, så att vi kan få exakt information om alla Abbiate som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbiate efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbiate efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbiate är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbiate i världen

 1. Italien Italien (135)
 2. Argentina Argentina (36)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (30)
 4. Brasilien Brasilien (22)
 5. Frankrike Frankrike (16)
 6. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbiate runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbiate efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbiate är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbiate är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbiate när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbiate.

 1. Abbate
 2. Abbiati
 3. Abate
 4. Abbati
 5. Abbitt
 6. Abiati
 7. Aubiat
 8. Abbat
 9. Abbade
 10. Abbatt
 11. Abade
 12. Abaito
 13. Abat
 14. Abata
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbadie
 20. Abbatoy
 21. Abbett
 22. Abbot
 23. Abbott
 24. Abeita
 25. Abete
 26. Abide
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abouat
 30. Ahbiti
 31. Apate
 32. Abowath
 33. Abbado
 34. Abatte
 35. Abeide
 36. Abayat
 37. Aabade
 38. Aboita
 39. Abiaad
 40. Abu ata