Efternamn AbbiatiAtt veta mer om Abbiati efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbiati ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbiati.

Abbiati efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbiati, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbiati är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbiati

Visa karta över efternamnet Abbiati

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbiati i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbiati, så att vi kan få exakt information om alla Abbiati som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbiati efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbiati efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbiati är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbiati i världen

 1. Italien Italien (3033)
 2. Brasilien Brasilien (131)
 3. Argentina Argentina (114)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (107)
 5. Frankrike Frankrike (48)
 6. Schweiz Schweiz (18)
 7. Uruguay Uruguay (15)
 8. Sydafrika Sydafrika (11)
 9. England England (4)
 10. Belgien Belgien (3)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Chile Chile (1)
 13. Kina Kina (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Egypten Egypten (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Grekland Grekland (1)
 19. Monaco Monaco (1)
 20. Mexiko Mexiko (1)
 21. Peru Peru (1)
 22. Ryssland Ryssland (1)
 23. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbiati runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbiati efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbiati är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbiati är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbiati genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbiati. Detta beror på att efternamnet Abbiati ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbiati har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbiati som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbiati kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbiati ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbati
 2. Abbiate
 3. Abiati
 4. Abati
 5. Abbadi
 6. Abbate
 7. Abbitt
 8. Ahbiti
 9. Aubiat
 10. Abbat
 11. Abbatt
 12. Aabidi
 13. Abadi
 14. Abaito
 15. Abat
 16. Abata
 17. Abate
 18. Abato
 19. Abbad
 20. Abbadie
 21. Abbatoy
 22. Abbett
 23. Abbot
 24. Abbott
 25. Abboudi
 26. Abeidi
 27. Abeita
 28. Abeti
 29. Abidi
 30. Abieta
 31. Abitia
 32. Abito
 33. Abouat
 34. Abtahi
 35. Avati
 36. Abeitia
 37. Abowath
 38. Abbado
 39. Abayat
 40. Abdii