Efternamn AbdiiAtt veta mer om Abdii efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdii ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdii.

Abdii efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdii, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdii är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdii

Visa karta över efternamnet Abdii

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdii i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdii, så att vi kan få exakt information om alla Abdii som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdii efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdii efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdii är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdii i världen

 1. Makedonien Makedonien (520)
 2. Somalia Somalia (392)
 3. Schweiz Schweiz (10)
 4. Pakistan Pakistan (9)
 5. Danmark Danmark (7)
 6. Norge Norge (6)
 7. Egypten Egypten (4)
 8. Etiopien Etiopien (4)
 9. Kenya Kenya (3)
 10. Kosovo Kosovo (2)
 11. Armenien Armenien (1)
 12. Australien Australien (1)
 13. Bulgarien Bulgarien (1)
 14. Kanada Kanada (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. England England (1)
 17. Kroatien Kroatien (1)
 18. Indonesien Indonesien (1)
 19. Indien Indien (1)
 20. Island Island (1)
 21. Marocko Marocko (1)
 22. Mauretanien Mauretanien (1)
 23. Ryssland Ryssland (1)
 24. Singapore Singapore (1)
 25. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 26. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdii runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdii efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdii är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdii är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdii genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdii när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdii.

Att avgöra om efternamnet Abdii eller något av de liknande efternamnen till Abdii kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdii har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdii, men med en gemensam rot.

 1. Abdi
 2. Abdiu
 3. Abdie
 4. Abadi
 5. Abadia
 6. Abadie
 7. Abadio
 8. Abaid
 9. Abati
 10. Abd
 11. Abdo
 12. Abdoo
 13. Abdou
 14. Abdow
 15. Abdu
 16. Abdy
 17. Abedi
 18. Abeid
 19. Abeidi
 20. Abeti
 21. Abid
 22. Abidi
 23. Avdiu
 24. Abda
 25. Avdi
 26. Abdey
 27. Abhid
 28. Abde
 29. Avdei
 30. Abudi
 31. Abeit
 32. Abuid
 33. Abait
 34. Abit
 35. Abudei
 36. Abdee
 37. Abdeh
 38. Aabid
 39. Aabidi
 40. Abad