Efternamn AbdiuAtt veta mer om Abdiu efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdiu ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdiu.

Abdiu efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdiu, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdiu är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdiu

Visa karta över efternamnet Abdiu

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdiu i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdiu, så att vi kan få exakt information om alla Abdiu som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdiu efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdiu efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdiu är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdiu i världen

 1. Makedonien Makedonien (325)
 2. Albanien Albanien (179)
 3. Kosovo Kosovo (53)
 4. Schweiz Schweiz (41)
 5. Niger Niger (24)
 6. Serbien Serbien (24)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (20)
 8. Sverige Sverige (14)
 9. Nigeria Nigeria (8)
 10. Slovakien Slovakien (7)
 11. England England (5)
 12. Österrike Österrike (4)
 13. Etiopien Etiopien (4)
 14. Italien Italien (4)
 15. Belgien Belgien (3)
 16. Luxemburg Luxemburg (2)
 17. Bosnien och Hercegovina Bosnien och Hercegovina (1)
 18. Tjeckien Tjeckien (1)
 19. Frankrike Frankrike (1)
 20. Grekland Grekland (1)
 21. Kenya Kenya (1)
 22. Ryssland Ryssland (1)
 23. Somalia Somalia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdiu runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdiu efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdiu är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdiu är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdiu genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdiu har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdiu som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdiu kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdiu ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdi
 2. Abdou
 3. Abdu
 4. Avdiu
 5. Abdii
 6. Abdie
 7. Abadi
 8. Abadia
 9. Abadie
 10. Abadio
 11. Abaid
 12. Abd
 13. Abdo
 14. Abdoo
 15. Abdouh
 16. Abdow
 17. Abdy
 18. Abedi
 19. Abeid
 20. Abid
 21. Abidi
 22. Abda
 23. Avdi
 24. Abdey
 25. Abhid
 26. Abde
 27. Abudi
 28. Abeit
 29. Abuid
 30. Abait
 31. Abit
 32. Abdee
 33. Abdeh
 34. Aabid
 35. Aabidi
 36. Abad
 37. Abada
 38. Abade
 39. Abady
 40. Abaida