Efternamn AbdowAtt veta mer om Abdow efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdow ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdow.

Abdow efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdow, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdow är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdow

Visa karta över efternamnet Abdow

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdow i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdow, så att vi kan få exakt information om alla Abdow som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdow efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdow efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdow är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdow i världen

 1. Somalia Somalia (7647)
 2. Kenya Kenya (2529)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (233)
 4. Egypten Egypten (16)
 5. Sverige Sverige (16)
 6. Australien Australien (13)
 7. England England (13)
 8. Etiopien Etiopien (4)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 10. Sydsudan Sydsudan (4)
 11. Norge Norge (3)
 12. Danmark Danmark (2)
 13. Benin Benin (1)
 14. Brasilien Brasilien (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Eritrea Eritrea (1)
 17. Finland Finland (1)
 18. Pakistan Pakistan (1)
 19. Syrien Syrien (1)
 20. Tanzania Tanzania (1)
 21. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdow runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdow efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdow är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdow är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdow när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdow.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdow har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdow som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdow kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdow ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdo
 2. Abdoo
 3. Abdou
 4. Abbot
 5. Abd
 6. Abdi
 7. Abdouh
 8. Abdu
 9. Abdy
 10. Abood
 11. Abot
 12. Abda
 13. Abdey
 14. Abtoy
 15. Abdawa
 16. Abdii
 17. Aboot
 18. Abde
 19. Avdo
 20. Abdiu
 21. Abdee
 22. Abdie
 23. Abdeh
 24. Abad
 25. Abada
 26. Abade
 27. Abadi
 28. Abadia
 29. Abadie
 30. Abadio
 31. Abady
 32. Abaid
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abate
 36. Abati
 37. Abato
 38. Abbad
 39. Abbott
 40. Abboud