Efternamn AbdawaAtt veta mer om Abdawa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdawa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdawa.

Abdawa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdawa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdawa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdawa

Visa karta över efternamnet Abdawa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdawa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdawa, så att vi kan få exakt information om alla Abdawa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdawa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdawa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdawa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdawa i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (700)
 2. Filippinerna Filippinerna (62)
 3. Malaysia Malaysia (15)
 4. Frankrike Frankrike (7)
 5. Afghanistan Afghanistan (1)
 6. Kamerun Kamerun (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdawa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdawa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdawa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdawa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdawa genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdawa. Detta beror på att efternamnet Abdawa ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdawa har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdawa som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abada
 2. Abata
 3. Abdow
 4. Abda
 5. Abuawad
 6. Abad
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abady
 11. Abaid
 12. Abaida
 13. Abat
 14. Abate
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbate
 20. Abbati
 21. Abd
 22. Abdaoui
 23. Abdi
 24. Abdo
 25. Abdoo
 26. Abdou
 27. Abdouh
 28. Abdu
 29. Abdy
 30. Abeeta
 31. Abeita
 32. Abeyta
 33. Abiati
 34. Abida
 35. Abieta
 36. Abitia
 37. Abtahi
 38. Abuta
 39. Apata
 40. Abbado