Efternamn AbdãoAtt veta mer om Abdão efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdão ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdão.

Abdão efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdão, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdão är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdão

Visa karta över efternamnet Abdão

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdão i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdão, så att vi kan få exakt information om alla Abdão som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdão efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdão efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdão är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdão i världen

 1. Brasilien Brasilien (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdão runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdão efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdão är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdão är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdão har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdão som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdão eller något av de liknande efternamnen till Abdão kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdão har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdão, men med en gemensam rot.

 1. Abdo
 2. Abdoo
 3. Abadio
 4. Abaito
 5. Abato
 6. Abd
 7. Abdi
 8. Abdou
 9. Abdouh
 10. Abdow
 11. Abdu
 12. Abdy
 13. Abito
 14. Abda
 15. Abbado
 16. Abdey
 17. Abdawa
 18. Abdii
 19. Abde
 20. Avdo
 21. Abdiu
 22. Abadía
 23. Abdee
 24. Abdie
 25. Abdeh
 26. Abad
 27. Abada
 28. Abade
 29. Abadi
 30. Abadia
 31. Abadie
 32. Abady
 33. Abaid
 34. Abaida
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abbad
 40. Abbadi