Efternamn AbadíaAtt veta mer om Abadía efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadía ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadía.

Abadía efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadía, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadía är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadía

Visa karta över efternamnet Abadía

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadía i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadía, så att vi kan få exakt information om alla Abadía som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadía efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadía efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadía är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadía i världen

 1. Spanien Spanien (78)
 2. Mexiko Mexiko (10)
 3. Argentina Argentina (8)
 4. Colombia Colombia (7)
 5. Chile Chile (4)
 6. Panama Panama (4)
 7. Guatemala Guatemala (3)
 8. Kuba Kuba (2)
 9. Venezuela Venezuela (2)
 10. Angola Angola (1)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Kina Kina (1)
 14. Costa Rica Costa Rica (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Danmark Danmark (1)
 17. England England (1)
 18. Peru Peru (1)
 19. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadía runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadía efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadía är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadía är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadía genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadía. Detta beror på att efternamnet Abadía ofta har genomgått mutationer.

 1. Abada
 2. Abadia
 3. Abad
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadie
 7. Abadio
 8. Abady
 9. Abaida
 10. Abaitua
 11. Abata
 12. Abida
 13. Abda
 14. Abdawa
 15. Abuda
 16. Abdão
 17. Abaidia
 18. Aabida
 19. Abaid
 20. Abaito
 21. Abat
 22. Abate
 23. Abati
 24. Abato
 25. Abbad
 26. Abbadi
 27. Abbadie
 28. Abd
 29. Abdi
 30. Abdo
 31. Abdoo
 32. Abdou
 33. Abdouh
 34. Abdow
 35. Abdu
 36. Abdy
 37. Abed
 38. Abedi
 39. Abeeta
 40. Abeita