Efternamn AaboudAtt veta mer om Aaboud efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaboud ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaboud.

Aaboud efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaboud, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaboud är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaboud

Visa karta över efternamnet Aaboud

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaboud i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaboud, så att vi kan få exakt information om alla Aaboud som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaboud efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaboud efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaboud är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaboud i världen

 1. Marocko Marocko (749)
 2. Spanien Spanien (23)
 3. England England (3)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Algeriet Algeriet (1)
 7. Frankrike Frankrike (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. Libanon Libanon (1)
 10. Mauretanien Mauretanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaboud runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaboud efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaboud är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaboud är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aaboud. Detta beror på att efternamnet Aaboud ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaboud när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaboud.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aaboud har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aaboud som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaboud kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaboud ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aaboud eller något av de liknande efternamnen till Aaboud kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aaboud har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aaboud, men med en gemensam rot.

 1. Abboud
 2. Aboud
 3. Aiboud
 4. Aabid
 5. Abboudi
 6. Abood
 7. Aboudi
 8. Abud
 9. Aubaud
 10. About
 11. Aabed
 12. Abouda
 13. Abbud
 14. Abaoud
 15. Aibout
 16. Aabida
 17. Aabidi
 18. Abad
 19. Abaid
 20. Abbad
 21. Abbot
 22. Abbott
 23. Abd
 24. Abdou
 25. Abdouh
 26. Abdu
 27. Abed
 28. Abeid
 29. Abid
 30. Abot
 31. Abott
 32. Abouat
 33. Aboudou
 34. Abut
 35. Aubut
 36. Avout
 37. Apud
 38. Aabbott
 39. Aabedi
 40. Abaut