Efternamn AabediAtt veta mer om Aabedi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabedi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabedi.

Aabedi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabedi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabedi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabedi

Visa karta över efternamnet Aabedi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabedi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabedi, så att vi kan få exakt information om alla Aabedi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabedi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabedi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabedi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabedi i världen

 1. Kanada Kanada (13)
 2. Indien Indien (10)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 4. Iran Iran (3)
 5. Afghanistan Afghanistan (2)
 6. Jordanien Jordanien (2)
 7. Kenya Kenya (1)
 8. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabedi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabedi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabedi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabedi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabedi. Detta beror på att efternamnet Aabedi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aabedi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aabedi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabedi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabedi som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aabedi eller något av de liknande efternamnen till Aabedi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aabedi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aabedi, men med en gemensam rot.

 1. Aabidi
 2. Abedi
 3. Aabed
 4. Aabid
 5. Aabida
 6. Aafedt
 7. Abadi
 8. Abbadi
 9. Abdi
 10. Abed
 11. Abeidi
 12. Abeti
 13. Abidi
 14. Aabade
 15. Abudi
 16. Aaboud
 17. Abad
 18. Abada
 19. Abade
 20. Abadia
 21. Abadie
 22. Abadio
 23. Abady
 24. Abati
 25. Abbad
 26. Abbadie
 27. Abbati
 28. Abbett
 29. Abboudi
 30. Abd
 31. Abdo
 32. Abdu
 33. Abdy
 34. Abeid
 35. Abet
 36. Abete
 37. Abid
 38. Abida
 39. Abide
 40. Aboudi