Efternamn AbboudiAtt veta mer om Abboudi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abboudi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abboudi.

Abboudi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abboudi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abboudi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abboudi

Visa karta över efternamnet Abboudi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abboudi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abboudi, så att vi kan få exakt information om alla Abboudi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abboudi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abboudi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abboudi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abboudi i världen

 1. Iran Iran (5854)
 2. Marocko Marocko (1975)
 3. Algeriet Algeriet (691)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (197)
 5. Tunisien Tunisien (133)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (35)
 7. Spanien Spanien (33)
 8. Frankrike Frankrike (23)
 9. England England (22)
 10. Brasilien Brasilien (13)
 11. Sverige Sverige (9)
 12. Australien Australien (8)
 13. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 14. Belgien Belgien (5)
 15. Libanon Libanon (4)
 16. Kanada Kanada (3)
 17. Israel Israel (3)
 18. Syrien Syrien (3)
 19. Italien Italien (2)
 20. Argentina Argentina (1)
 21. Monaco Monaco (1)
 22. Norge Norge (1)
 23. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abboudi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abboudi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abboudi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abboudi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abboudi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abboudi. Detta beror på att efternamnet Abboudi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abboudi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abboudi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abboudi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abboudi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abboudi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abboudi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abboudi eller något av de liknande efternamnen till Abboudi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abboudi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abboudi, men med en gemensam rot.

 1. Abboud
 2. Aboudi
 3. Aaboud
 4. Abbadi
 5. Aboud
 6. Abouda
 7. Aiboud
 8. Abbud
 9. Abaoud
 10. Abudi
 11. Abouti
 12. Aabidi
 13. Abadi
 14. Abbad
 15. Abbadie
 16. Abbati
 17. Abbiati
 18. Abbot
 19. Abbott
 20. Abdaoui
 21. Abdi
 22. Abdou
 23. Abdouh
 24. Abedi
 25. Abeidi
 26. Abidi
 27. Abood
 28. Abouat
 29. Aboudou
 30. Abud
 31. Aubaud
 32. About
 33. Abbado
 34. Aabedi
 35. Afouti
 36. Affouda
 37. Abuda
 38. Abudd
 39. Aibout
 40. Abbade