Efternamn AbaoudAtt veta mer om Abaoud efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaoud ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaoud.

Abaoud efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaoud, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaoud är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaoud

Visa karta över efternamnet Abaoud

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaoud i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaoud, så att vi kan få exakt information om alla Abaoud som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaoud efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaoud efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaoud är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaoud i världen

 1. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 2. Marocko Marocko (9)
 3. Belgien Belgien (2)
 4. Algeriet Algeriet (1)
 5. Irak Irak (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaoud runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaoud efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaoud är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaoud är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaoud genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaoud när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaoud.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaoud kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaoud ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abboud
 2. Aboud
 3. Aaboud
 4. Abad
 5. Abaid
 6. Abboudi
 7. Abdaoui
 8. Abdou
 9. Abdouh
 10. Abood
 11. Aboudi
 12. Abud
 13. Aubaud
 14. About
 15. Abaut
 16. Abouda
 17. Aiboud
 18. Abbud
 19. Abaad
 20. Aabid
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadi
 24. Abadia
 25. Abadie
 26. Abadio
 27. Abady
 28. Abaida
 29. Abaito
 30. Abaitua
 31. Abat
 32. Abata
 33. Abate
 34. Abati
 35. Abato
 36. Abattouy
 37. Abbad
 38. Abbot
 39. Abbott
 40. Abd