Efternamn AbattouyAtt veta mer om Abattouy efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abattouy ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abattouy.

Abattouy efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abattouy, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abattouy är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abattouy

Visa karta över efternamnet Abattouy

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abattouy i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abattouy, så att vi kan få exakt information om alla Abattouy som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abattouy efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abattouy efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abattouy är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abattouy i världen

 1. Marocko Marocko (375)
 2. Spanien Spanien (51)
 3. Frankrike Frankrike (44)
 4. Belgien Belgien (3)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. England England (1)
 7. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abattouy runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abattouy efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abattouy är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abattouy är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abattouy genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abattouy. Detta beror på att efternamnet Abattouy ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abattouy när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abattouy.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abattouy kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abattouy ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abaito
 2. Abaitua
 3. Abato
 4. Abbatoy
 5. Abatte
 6. Abtoy
 7. Abaoud
 8. Aaboud
 9. Abadio
 10. Abady
 11. Abat
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abboud
 16. Abdaoui
 17. Abdou
 18. Abdouh
 19. Abeitua
 20. Abeytua
 21. Abito
 22. Abott
 23. Aboud
 24. Aboudou
 25. About
 26. Afauto
 27. Abaut
 28. Abeidou
 29. Abeddou
 30. Afitou
 31. Avitto
 32. Abbedou
 33. Abait
 34. Abutti
 35. Abutt
 36. Abbatt
 37. Abad
 38. Abada
 39. Abade
 40. Abadi