Efternamn AbaitAtt veta mer om Abait efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abait ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abait.

Abait efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abait, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abait är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abait

Visa karta över efternamnet Abait

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abait i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abait, så att vi kan få exakt information om alla Abait som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abait efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abait efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abait är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abait i världen

 1. Argentina Argentina (177)
 2. Algeriet Algeriet (159)
 3. Brasilien Brasilien (11)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (7)
 5. Pakistan Pakistan (5)
 6. Paraguay Paraguay (5)
 7. Indien Indien (4)
 8. Sudan Sudan (4)
 9. Spanien Spanien (3)
 10. Thailand Thailand (2)
 11. Uganda Uganda (2)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abait runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abait efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abait är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abait är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abait. Detta beror på att efternamnet Abait ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abait när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abait.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abait har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abait som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abait eller något av de liknande efternamnen till Abait kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abait har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abait, men med en gemensam rot.

 1. Abaid
 2. Abaito
 3. Abat
 4. Abaut
 5. Abeit
 6. Abit
 7. Abad
 8. Abada
 9. Abade
 10. Abadi
 11. Abadia
 12. Abadie
 13. Abadio
 14. Abady
 15. Abaida
 16. Abaitua
 17. Abata
 18. Abate
 19. Abati
 20. Abato
 21. Abbitt
 22. Abbot
 23. Abdi
 24. Abeid
 25. Abeita
 26. Abet
 27. Abid
 28. Abito
 29. Abot
 30. Abott
 31. Abt
 32. Abut
 33. Apat
 34. Apaita
 35. About
 36. Avit
 37. Abatte
 38. Apaid
 39. Abhid
 40. Abayat