Efternamn AbbatiAtt veta mer om Abbati efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbati ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbati.

Abbati efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbati, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbati är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbati

Visa karta över efternamnet Abbati

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbati i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbati, så att vi kan få exakt information om alla Abbati som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbati efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbati efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbati är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbati i världen

 1. Italien Italien (1610)
 2. Nigeria Nigeria (412)
 3. Indien Indien (151)
 4. Niger Niger (104)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (78)
 6. Frankrike Frankrike (72)
 7. Argentina Argentina (40)
 8. Brasilien Brasilien (36)
 9. Spanien Spanien (9)
 10. Venezuela Venezuela (9)
 11. England England (7)
 12. Belgien Belgien (3)
 13. Schweiz Schweiz (3)
 14. Iran Iran (3)
 15. Luxemburg Luxemburg (2)
 16. San Marino San Marino (2)
 17. Österrike Österrike (1)
 18. Australien Australien (1)
 19. Kanada Kanada (1)
 20. Grekland Grekland (1)
 21. Island Island (1)
 22. Serbien Serbien (1)
 23. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbati runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbati efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbati är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbati är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbati. Detta beror på att efternamnet Abbati ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbati har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbati som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbati kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbati ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbati eller något av de liknande efternamnen till Abbati kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbati har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbati, men med en gemensam rot.

 1. Abati
 2. Abbadi
 3. Abbate
 4. Abbiati
 5. Abiati
 6. Abbat
 7. Abbatt
 8. Abadi
 9. Abat
 10. Abata
 11. Abate
 12. Abato
 13. Abbad
 14. Abbadie
 15. Abbatoy
 16. Abbett
 17. Abbiate
 18. Abbitt
 19. Abbot
 20. Abbott
 21. Abeti
 22. Abtahi
 23. Ahbiti
 24. Avati
 25. Abbado
 26. Abouti
 27. Abbade
 28. Apati
 29. Abutti
 30. Abbet
 31. Aabidi
 32. Abad
 33. Abada
 34. Abade
 35. Abadia
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abady
 39. Abaid
 40. Abaito