Efternamn AbbadoAtt veta mer om Abbado efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbado ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbado.

Abbado efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbado, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbado är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbado

Visa karta över efternamnet Abbado

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbado i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbado, så att vi kan få exakt information om alla Abbado som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbado efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbado efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbado är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbado i världen

 1. Italien Italien (26)
 2. Brasilien Brasilien (11)
 3. Kanada Kanada (6)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 5. Österrike Österrike (1)
 6. Tjeckien Tjeckien (1)
 7. Frankrike Frankrike (1)
 8. England England (1)
 9. Niger Niger (1)
 10. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbado runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbado efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbado är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbado är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbado genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbado när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbado.

Att avgöra om efternamnet Abbado eller något av de liknande efternamnen till Abbado kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbado har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbado, men med en gemensam rot.

 1. Abbad
 2. Abbadi
 3. Abbade
 4. Abad
 5. Abada
 6. Abade
 7. Abadi
 8. Abadio
 9. Abady
 10. Abato
 11. Abbadie
 12. Abbate
 13. Abbati
 14. Abbatoy
 15. Abdo
 16. Aabbada
 17. Abyad
 18. Aabade
 19. Abbud
 20. Abbedou
 21. Abbat
 22. Abaad
 23. Abbatt
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abadia
 28. Abadie
 29. Abaid
 30. Abaida
 31. Abaito
 32. Abat
 33. Abata
 34. Abate
 35. Abati
 36. Abbett
 37. Abbiate
 38. Abbiati
 39. Abbitt
 40. Abbot