Efternamn AbaadAtt veta mer om Abaad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaad.

Abaad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaad

Visa karta över efternamnet Abaad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaad, så att vi kan få exakt information om alla Abaad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaad i världen

 1. Saudiarabien Saudiarabien (358)
 2. Pakistan Pakistan (34)
 3. Egypten Egypten (9)
 4. Indien Indien (4)
 5. Mexiko Mexiko (4)
 6. Taiwan Taiwan (3)
 7. Mauretanien Mauretanien (2)
 8. Peru Peru (2)
 9. Afghanistan Afghanistan (1)
 10. Australien Australien (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. England England (1)
 14. Jordanien Jordanien (1)
 15. Kenya Kenya (1)
 16. Marocko Marocko (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. Somalia Somalia (1)
 19. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 20. Venezuela Venezuela (1)
 21. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaad. Detta beror på att efternamnet Abaad ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaad.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaad har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaad som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaad kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaad ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaad eller något av de liknande efternamnen till Abaad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaad, men med en gemensam rot.

 1. Abad
 2. Abaid
 3. Abbad
 4. Abyad
 5. Abiaad
 6. Abada
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abady
 10. Abaida
 11. Abat
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abato
 16. Abbadi
 17. Abd
 18. Abed
 19. Abeid
 20. Abid
 21. Abood
 22. Aboud
 23. Abud
 24. Aubaud
 25. Avad
 26. Abda
 27. Abuawad
 28. Abbado
 29. Abaut
 30. Abuauad
 31. Apaid
 32. Abhid
 33. Abayat
 34. Abeed
 35. Aboaid
 36. Abi aad
 37. Abbud
 38. Abudd
 39. Abaoud
 40. Abiayad