Efternamn AbautAtt veta mer om Abaut efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaut ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaut.

Abaut efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaut, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaut är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaut

Visa karta över efternamnet Abaut

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaut i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaut, så att vi kan få exakt information om alla Abaut som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaut efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaut efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaut är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaut i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (53)
 2. Frankrike Frankrike (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaut runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaut efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaut är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaut är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaut har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaut som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaut kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaut ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abat
 2. Abut
 3. About
 4. Abait
 5. Abad
 6. Abada
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abady
 10. Abaid
 11. Abaito
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abato
 16. Abbot
 17. Abdu
 18. Abet
 19. Abot
 20. Abott
 21. Abouat
 22. Aboud
 23. Abt
 24. Abud
 25. Abuta
 26. Apat
 27. Aubaud
 28. Aubut
 29. Avout
 30. Afauto
 31. Aput
 32. Abatte
 33. Abayat
 34. Aboot
 35. Abbud
 36. Abaoud
 37. Abeit
 38. Abouti
 39. Abbat
 40. Aibout