Efternamn AafedtAtt veta mer om Aafedt efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aafedt ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aafedt.

Aafedt efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aafedt, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aafedt är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aafedt

Visa karta över efternamnet Aafedt

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aafedt i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aafedt, så att vi kan få exakt information om alla Aafedt som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aafedt efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aafedt efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aafedt är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aafedt i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (205)
 2. Norge Norge (8)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aafedt runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aafedt efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aafedt är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aafedt är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aafedt genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aafedt. Detta beror på att efternamnet Aafedt ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aafedt när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aafedt.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aafedt kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aafedt ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aabed
 2. Aabedi
 3. Aabid
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Abbett
 7. Abed
 8. Abedi
 9. Abet
 10. Avet
 11. Afeto
 12. Aft
 13. Abeed
 14. Aabade
 15. Ahfat
 16. Abeit
 17. Abied
 18. Aupet
 19. Afat
 20. Apedo
 21. Abbet
 22. Aaboud
 23. Abad
 24. Abada
 25. Abade
 26. Abadi
 27. Abady
 28. Abaid
 29. Abaida
 30. Abat
 31. Abate
 32. Abbad
 33. Abbadi
 34. Abbitt
 35. Abbot
 36. Abbott
 37. Abd
 38. Abdi
 39. Abdo
 40. Abdu