Efternamn AbbettAtt veta mer om Abbett efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbett ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbett.

Abbett efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbett, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbett är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbett

Visa karta över efternamnet Abbett

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbett i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbett, så att vi kan få exakt information om alla Abbett som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbett efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbett efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbett är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbett i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (1125)
 2. England England (32)
 3. Sydafrika Sydafrika (20)
 4. Australien Australien (19)
 5. Frankrike Frankrike (11)
 6. Wales Wales (10)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Caymanöarna Caymanöarna (1)
 10. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbett runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbett efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbett är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbett är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbett genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbett har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbett som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abbett eller något av de liknande efternamnen till Abbett kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbett har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbett, men med en gemensam rot.

 1. Abbitt
 2. Abbott
 3. Abbatt
 4. Abbet
 5. Abbate
 6. Abbati
 7. Abbot
 8. Abeeta
 9. Abet
 10. Abete
 11. Abeti
 12. Abieta
 13. Abott
 14. Aabbott
 15. Aboott
 16. Abeit
 17. Abbat
 18. Abutt
 19. Aafedt
 20. Abaito
 21. Abat
 22. Abata
 23. Abate
 24. Abati
 25. Abato
 26. Abbad
 27. Abbadi
 28. Abbatoy
 29. Abbiate
 30. Abbiati
 31. Abboud
 32. Abed
 33. Abedi
 34. Abeid
 35. Abeita
 36. Abeyta
 37. Abiati
 38. Abito
 39. Abot
 40. Abouat