Efternamn AbbittAtt veta mer om Abbitt efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbitt ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbitt.

Abbitt efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbitt, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbitt är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbitt

Visa karta över efternamnet Abbitt

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbitt i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbitt, så att vi kan få exakt information om alla Abbitt som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbitt efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbitt efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbitt är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbitt i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (886)
 2. England England (101)
 3. Kanada Kanada (1)
 4. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 5. Ryssland Ryssland (1)
 6. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbitt runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbitt efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbitt är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbitt är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbitt har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbitt som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbitt kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbitt ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbett
 2. Abbott
 3. Abbatt
 4. Abaito
 5. Abbate
 6. Abbati
 7. Abbiate
 8. Abbiati
 9. Abbot
 10. Abeita
 11. Abito
 12. Abott
 13. Ahbiti
 14. Aabbott
 15. Aboita
 16. Aubiat
 17. Aboott
 18. Abeit
 19. Abbat
 20. Abait
 21. Abit
 22. Abutt
 23. Abbet
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abaid
 28. Abaida
 29. Abaitua
 30. Abat
 31. Abata
 32. Abate
 33. Abati
 34. Abato
 35. Abbad
 36. Abbadi
 37. Abbatoy
 38. Abboud
 39. Abdi
 40. Abeeta