Efternamn AbbattAtt veta mer om Abbatt efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbatt ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbatt.

Abbatt efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbatt, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbatt är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbatt

Visa karta över efternamnet Abbatt

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbatt i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbatt, så att vi kan få exakt information om alla Abbatt som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbatt efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbatt efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbatt är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbatt i världen

 1. England England (94)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 3. Wales Wales (8)
 4. Kanada Kanada (6)
 5. Mauretanien Mauretanien (2)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. Skottland Skottland (1)
 10. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbatt runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbatt efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbatt är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbatt är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbatt genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbatt. Detta beror på att efternamnet Abbatt ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbatt när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbatt.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbatt kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbatt ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbate
 2. Abbati
 3. Abbett
 4. Abbitt
 5. Abbott
 6. Abbat
 7. Abat
 8. Abata
 9. Abate
 10. Abati
 11. Abato
 12. Abbad
 13. Abbadi
 14. Abbatoy
 15. Abbiate
 16. Abbiati
 17. Abbot
 18. Abiati
 19. Abott
 20. Abbado
 21. Aabbott
 22. Abaut
 23. Abatte
 24. Aboott
 25. Abait
 26. Abbade
 27. Abutt
 28. Abbet
 29. Abad
 30. Abada
 31. Abade
 32. Abadi
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abaito
 36. Abbadie
 37. Abboud
 38. Abeeta
 39. Abeita
 40. Abet