Efternamn AbbadieAtt veta mer om Abbadie efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbadie ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbadie.

Abbadie efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbadie, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbadie är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbadie

Visa karta över efternamnet Abbadie

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbadie i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbadie, så att vi kan få exakt information om alla Abbadie som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbadie efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbadie efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbadie är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbadie i världen

 1. Frankrike Frankrike (854)
 2. Argentina Argentina (111)
 3. Mexiko Mexiko (79)
 4. Brasilien Brasilien (57)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (55)
 6. Uruguay Uruguay (46)
 7. Kanada Kanada (8)
 8. Tyskland Tyskland (5)
 9. Algeriet Algeriet (5)
 10. Nya Kaledonien Nya Kaledonien (4)
 11. Bahamas Bahamas (1)
 12. England England (1)
 13. Jordanien Jordanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbadie runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbadie efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbadie är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbadie är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbadie genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbadie när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbadie.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbadie kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbadie ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbadie eller något av de liknande efternamnen till Abbadie kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbadie har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbadie, men med en gemensam rot.

 1. Abadie
 2. Abbadi
 3. Abbade
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadia
 7. Abadio
 8. Abbad
 9. Abbate
 10. Abbati
 11. Abbado
 12. Aabade
 13. Abdie
 14. Aabidi
 15. Abad
 16. Abada
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abate
 20. Abati
 21. Abbatoy
 22. Abbiate
 23. Abbiati
 24. Abboudi
 25. Abdi
 26. Abedi
 27. Abeidi
 28. Abiati
 29. Abide
 30. Abidi
 31. Aboudi
 32. Abtahi
 33. Apatie
 34. Aabedi
 35. Abatte
 36. Aabbada
 37. Abeide
 38. Abyad
 39. Abdii
 40. Aboaid