Efternamn AabidiAtt veta mer om Aabidi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabidi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabidi.

Aabidi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabidi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabidi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabidi

Visa karta över efternamnet Aabidi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabidi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabidi, så att vi kan få exakt information om alla Aabidi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabidi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabidi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabidi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabidi i världen

 1. Marocko Marocko (885)
 2. Indien Indien (27)
 3. Pakistan Pakistan (21)
 4. Spanien Spanien (15)
 5. Algeriet Algeriet (4)
 6. Tunisien Tunisien (4)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabidi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabidi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabidi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabidi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aabidi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Aabid
 2. Aabida
 3. Abidi
 4. Aabedi
 5. Abadi
 6. Abbadi
 7. Abdi
 8. Abedi
 9. Abeidi
 10. Abid
 11. Abida
 12. Abide
 13. Ahbiti
 14. Apidi
 15. Aabed
 16. Aabade
 17. Abudi
 18. Aaboud
 19. Aafedt
 20. Abad
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadia
 24. Abadie
 25. Abadio
 26. Abady
 27. Abaid
 28. Abaida
 29. Abati
 30. Abbad
 31. Abbadie
 32. Abbati
 33. Abbiati
 34. Abbitt
 35. Abboudi
 36. Abd
 37. Abdo
 38. Abdu
 39. Abdy
 40. Abed