Efternamn AbeidiAtt veta mer om Abeidi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeidi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeidi.

Abeidi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeidi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeidi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeidi

Visa karta över efternamnet Abeidi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeidi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeidi, så att vi kan få exakt information om alla Abeidi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeidi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeidi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeidi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeidi i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (3925)
 2. Tanzania Tanzania (442)
 3. Niger Niger (40)
 4. Iran Iran (11)
 5. Israel Israel (7)
 6. Tunisien Tunisien (6)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 8. Spanien Spanien (6)
 9. Nederländerna Nederländerna (1)
 10. Qatar Qatar (1)
 11. Sudan Sudan (1)
 12. Senegal Senegal (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 15. Schweiz Schweiz (1)
 16. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 17. Algeriet Algeriet (1)
 18. England England (1)
 19. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeidi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeidi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeidi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeidi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeidi. Detta beror på att efternamnet Abeidi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeidi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeidi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeidi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeidi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abeidi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abeidi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abeidi eller något av de liknande efternamnen till Abeidi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeidi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeidi, men med en gemensam rot.

 1. Abedi
 2. Abeid
 3. Abidi
 4. Abeide
 5. Abeidy
 6. Aabidi
 7. Abadi
 8. Abaid
 9. Abaida
 10. Abbadi
 11. Abdi
 12. Abed
 13. Abeita
 14. Abeti
 15. Abid
 16. Abida
 17. Abide
 18. Aboudi
 19. Abeitia
 20. Apidi
 21. Aabedi
 22. Abhid
 23. Abeidou
 24. Abeed
 25. Abdii
 26. Abudi
 27. Abeit
 28. Abuid
 29. Abuide
 30. Abaidia
 31. Aabid
 32. Aabida
 33. Abad
 34. Abada
 35. Abade
 36. Abadia
 37. Abadie
 38. Abadio
 39. Abady
 40. Abaito