Efternamn AbeidyAtt veta mer om Abeidy efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeidy ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeidy.

Abeidy efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeidy, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeidy är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeidy

Visa karta över efternamnet Abeidy

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeidy i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeidy, så att vi kan få exakt information om alla Abeidy som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeidy efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeidy efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeidy är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeidy i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (2716)
 2. Tanzania Tanzania (137)
 3. Niger Niger (8)
 4. Kina Kina (1)
 5. Egypten Egypten (1)
 6. Libyen Libyen (1)
 7. Senegal Senegal (1)
 8. Tunisien Tunisien (1)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeidy runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeidy efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeidy är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeidy är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeidy genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeidy. Detta beror på att efternamnet Abeidy ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abeidy eller något av de liknande efternamnen till Abeidy kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeidy har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeidy, men med en gemensam rot.

 1. Abeid
 2. Abeidi
 3. Abeide
 4. Abady
 5. Abaid
 6. Abaida
 7. Abdy
 8. Abed
 9. Abedi
 10. Abeita
 11. Abid
 12. Abida
 13. Abide
 14. Abidi
 15. Abhid
 16. Abeidou
 17. Abeed
 18. Abeit
 19. Abuid
 20. Abuide
 21. Aabid
 22. Aabida
 23. Aabidi
 24. Abad
 25. Abada
 26. Abade
 27. Abadi
 28. Abaito
 29. Abbad
 30. Abbadi
 31. Abbitt
 32. Abd
 33. Abdi
 34. Abdo
 35. Abdu
 36. Abeeta
 37. Abeitua
 38. Abet
 39. Abete
 40. Abeti