Efternamn AbbadeAtt veta mer om Abbade efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbade ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbade.

Abbade efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbade, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbade är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbade

Visa karta över efternamnet Abbade

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbade i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbade, så att vi kan få exakt information om alla Abbade som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbade efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbade efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbade är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbade i världen

 1. Brasilien Brasilien (633)
 2. Nigeria Nigeria (15)
 3. Niger Niger (9)
 4. Jordanien Jordanien (7)
 5. Argentina Argentina (6)
 6. Marocko Marocko (4)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 8. Frankrike Frankrike (2)
 9. Indien Indien (2)
 10. Algeriet Algeriet (2)
 11. Egypten Egypten (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. England England (1)
 14. Sverige Sverige (1)
 15. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbade runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbade efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbade är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbade är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbade genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbade när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbade.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbade kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbade ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abade
 2. Abbad
 3. Abbadi
 4. Abbadie
 5. Abbate
 6. Abbado
 7. Aabade
 8. Abad
 9. Abada
 10. Abadi
 11. Abadie
 12. Abady
 13. Abate
 14. Abbati
 15. Abbiate
 16. Abide
 17. Aabbada
 18. Abeide
 19. Abyad
 20. Abbud
 21. Abde
 22. Abuide
 23. Abbat
 24. Abaad
 25. Abbatt
 26. Aabid
 27. Aabida
 28. Aabidi
 29. Abadia
 30. Abadio
 31. Abaid
 32. Abaida
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abati
 36. Abato
 37. Abbatoy
 38. Abbett
 39. Abbiati
 40. Abbitt