Efternamn AbayatAtt veta mer om Abayat efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abayat ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abayat.

Abayat efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abayat, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abayat är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abayat

Visa karta över efternamnet Abayat

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abayat i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abayat, så att vi kan få exakt information om alla Abayat som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abayat efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abayat efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abayat är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abayat i världen

 1. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1211)
 2. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (160)
 3. Jordanien Jordanien (100)
 4. Iran Iran (30)
 5. Kuwait Kuwait (4)
 6. Bahrain Bahrain (1)
 7. Kamerun Kamerun (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Senegal Senegal (1)
 10. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abayat runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abayat efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abayat är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abayat är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abayat. Detta beror på att efternamnet Abayat ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abayat har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abayat som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abayat kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abayat ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abayat eller något av de liknande efternamnen till Abayat kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abayat har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abayat, men med en gemensam rot.

 1. Abada
 2. Abat
 3. Abata
 4. Abouat
 5. Abaut
 6. Abyad
 7. Abiayad
 8. Abbat
 9. Abait
 10. Abaad
 11. Abad
 12. Abade
 13. Abadi
 14. Abadia
 15. Abadie
 16. Abadio
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abaida
 20. Abaito
 21. Abate
 22. Abati
 23. Abato
 24. Abbad
 25. Abbate
 26. Abbati
 27. Abbett
 28. Abbiate
 29. Abbiati
 30. Abbitt
 31. Abbot
 32. Abbott
 33. Abdy
 34. Abet
 35. Abeyta
 36. Abiati
 37. Abida
 38. Abot
 39. Abott
 40. Abt