Efternamn AbdaouiAtt veta mer om Abdaoui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdaoui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdaoui.

Abdaoui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdaoui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdaoui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdaoui

Visa karta över efternamnet Abdaoui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdaoui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdaoui, så att vi kan få exakt information om alla Abdaoui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdaoui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdaoui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdaoui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdaoui i världen

 1. Algeriet Algeriet (5444)
 2. Marocko Marocko (1022)
 3. Tunisien Tunisien (840)
 4. Frankrike Frankrike (416)
 5. Spanien Spanien (26)
 6. Kanada Kanada (7)
 7. Qatar Qatar (4)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 9. England England (3)
 10. Italien Italien (3)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. Libyen Libyen (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Nederländerna Nederländerna (1)
 16. Ryssland Ryssland (1)
 17. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdaoui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdaoui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdaoui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdaoui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdaoui. Detta beror på att efternamnet Abdaoui ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdaoui när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdaoui.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdaoui har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdaoui som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdaoui kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdaoui ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdaoui eller något av de liknande efternamnen till Abdaoui kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdaoui har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdaoui, men med en gemensam rot.

 1. Abdou
 2. Abdouh
 3. Abaoud
 4. Abadi
 5. Abati
 6. Abbadi
 7. Abbati
 8. Abboud
 9. Abboudi
 10. Abdi
 11. Abdo
 12. Abdoo
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abiati
 16. Aboud
 17. Aboudi
 18. Abtahi
 19. Abda
 20. About
 21. Abaut
 22. Abdawa
 23. Abdii
 24. Abeddou
 25. Abdiu
 26. Abouti
 27. Aaboud
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abade
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abaida
 37. Abaito
 38. Abaitua
 39. Abat
 40. Abata