Efternamn AbdouhAtt veta mer om Abdouh efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdouh ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdouh.

Abdouh efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdouh, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdouh är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdouh

Visa karta över efternamnet Abdouh

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdouh i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdouh, så att vi kan få exakt information om alla Abdouh som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdouh efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdouh efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdouh är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdouh i världen

 1. Marocko Marocko (3065)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (355)
 3. Mauretanien Mauretanien (68)
 4. Frankrike Frankrike (52)
 5. Spanien Spanien (25)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (20)
 7. Egypten Egypten (16)
 8. England England (5)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (3)
 10. Kanada Kanada (2)
 11. Kamerun Kamerun (2)
 12. Italien Italien (2)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. Irak Irak (1)
 15. Jordanien Jordanien (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Madagaskar Madagaskar (1)
 18. Niger Niger (1)
 19. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdouh runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdouh efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdouh är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdouh är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdouh genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abdou
 2. Abboud
 3. Abdaoui
 4. Abdo
 5. Abdoo
 6. Abdow
 7. Abdu
 8. Aboud
 9. About
 10. Abaoud
 11. Abdiu
 12. Abdeh
 13. Aaboud
 14. Abbot
 15. Abbott
 16. Abboudi
 17. Abd
 18. Abdi
 19. Abdy
 20. Abood
 21. Abot
 22. Abott
 23. Abouat
 24. Aboudi
 25. Aboudou
 26. Abud
 27. Abut
 28. Avdiu
 29. Avout
 30. Abda
 31. Abaut
 32. Abdey
 33. Abtoy
 34. Abouda
 35. Abeidou
 36. Abidoye
 37. Abdawa
 38. Abdii
 39. Abeddou
 40. Aboot