Efternamn AbdehAtt veta mer om Abdeh efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeh ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeh.

Abdeh efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeh, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeh är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeh

Visa karta över efternamnet Abdeh

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeh i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeh, så att vi kan få exakt information om alla Abdeh som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeh efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeh efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeh är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeh i världen

 1. Iran Iran (318)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 3. England England (9)
 4. Syrien Syrien (7)
 5. Sverige Sverige (6)
 6. Kanada Kanada (5)
 7. Brasilien Brasilien (4)
 8. Norge Norge (4)
 9. Rumänien Rumänien (4)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 11. Tyskland Tyskland (2)
 12. Israel Israel (2)
 13. Kamerun Kamerun (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Kuwait Kuwait (1)
 16. Marocko Marocko (1)
 17. Mauretanien Mauretanien (1)
 18. Malaysia Malaysia (1)
 19. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeh runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeh efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeh är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeh är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeh när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeh.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeh har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeh som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abade
 5. Abd
 6. Abdi
 7. Abdo
 8. Abdoo
 9. Abdou
 10. Abdouh
 11. Abdow
 12. Abdu
 13. Abdy
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abeed
 19. Abdii
 20. Abu deh
 21. Avdei
 22. Abdiu
 23. Abied
 24. Abudei
 25. Abbet
 26. Abdie
 27. Abad
 28. Abada
 29. Abadi
 30. Abadia
 31. Abadie
 32. Abadio
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad