Efternamn AbdeeAtt veta mer om Abdee efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdee ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdee.

Abdee efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdee, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdee är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdee

Visa karta över efternamnet Abdee

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdee i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdee, så att vi kan få exakt information om alla Abdee som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdee efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdee efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdee är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdee i världen

 1. Indonesien Indonesien (251)
 2. Kanada Kanada (13)
 3. England England (13)
 4. Pakistan Pakistan (4)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 6. Iran Iran (2)
 7. Algeriet Algeriet (1)
 8. Kazakstan Kazakstan (1)
 9. Marocko Marocko (1)
 10. Malaysia Malaysia (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdee runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdee efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdee är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdee är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdee. Detta beror på att efternamnet Abdee ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdee kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdee ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdie
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abadie
 7. Abate
 8. Abd
 9. Abdi
 10. Abdo
 11. Abdoo
 12. Abdou
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abdy
 16. Abed
 17. Abet
 18. Abete
 19. Abide
 20. Abda
 21. Abeed
 22. Abdii
 23. Abudeye
 24. Avdei
 25. Abdiu
 26. Abied
 27. Abudei
 28. Abbet
 29. Abad
 30. Abada
 31. Abadi
 32. Abadia
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abat
 37. Abata
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad