Efternamn AbdeyAtt veta mer om Abdey efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdey ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdey.

Abdey efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdey, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdey är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdey

Visa karta över efternamnet Abdey

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdey i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdey, så att vi kan få exakt information om alla Abdey som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdey efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdey efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdey är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdey i världen

 1. England England (41)
 2. Kanada Kanada (11)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 4. Kazakstan Kazakstan (6)
 5. Etiopien Etiopien (4)
 6. Niger Niger (3)
 7. Nicaragua Nicaragua (2)
 8. Sydafrika Sydafrika (2)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 10. Skottland Skottland (1)
 11. Indonesien Indonesien (1)
 12. Ryssland Ryssland (1)
 13. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdey runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdey efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdey är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdey är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdey. Detta beror på att efternamnet Abdey ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdey kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdey ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdey eller något av de liknande efternamnen till Abdey kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdey har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdey, men med en gemensam rot.

 1. Abdy
 2. Abde
 3. Abdee
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abady
 7. Abd
 8. Abdi
 9. Abdo
 10. Abdoo
 11. Abdou
 12. Abdow
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abet
 16. Abide
 17. Abda
 18. Abtoy
 19. Abeed
 20. Abdii
 21. Abudeye
 22. Avdei
 23. Abdiu
 24. Abied
 25. Abudei
 26. Abbet
 27. Abdie
 28. Abad
 29. Abada
 30. Abadi
 31. Abadia
 32. Abadie
 33. Abadio
 34. Abaid
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad