Efternamn AbakirovaAtt veta mer om Abakirova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abakirova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abakirova.

Abakirova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abakirova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abakirova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abakirova

Visa karta över efternamnet Abakirova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abakirova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abakirova, så att vi kan få exakt information om alla Abakirova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abakirova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abakirova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abakirova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abakirova i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1954)
 2. Ryssland Ryssland (100)
 3. Kazakstan Kazakstan (20)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 5. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abakirova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abakirova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abakirova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abakirova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abakirova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abakirova.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abakirova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abakirova ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abakirov
 2. Aubakirova
 3. Aubakirov
 4. Abuzarova
 5. Abakar
 6. Afakir
 7. Abaker
 8. Abuzarov
 9. Abachri
 10. Abaigar
 11. Abajar
 12. Abchir
 13. Abejaro
 14. Abkari
 15. Abkarian
 16. Abouzra
 17. Abshire
 18. Absuara
 19. Abukar
 20. Afkir
 21. Abshir
 22. Abker
 23. Abbakar
 24. Abokor
 25. Abokar
 26. Abskharon
 27. Aboker
 28. Aboukir
 29. Abejero
 30. Abaygar
 31. Abbekerk
 32. Abejar
 33. Abejer
 34. Abgar
 35. Abgaryan
 36. Absher
 37. Abshere
 38. Abshier
 39. Apkarian
 40. Apker