Efternamn AbaladAtt veta mer om Abalad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalad.

Abalad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalad

Visa karta över efternamnet Abalad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalad, så att vi kan få exakt information om alla Abalad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalad i världen

 1. Niger Niger (8)
 2. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abalad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abalad.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalad har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalad som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abalad eller något av de liknande efternamnen till Abalad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abalad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abalad, men med en gemensam rot.

 1. Abalde
 2. Abild
 3. Afelad
 4. Aubalat
 5. Abaldi
 6. Afolad
 7. Abaldo
 8. Abaldea
 9. Abelda
 10. Abeldas
 11. Abeleda
 12. Abeledo
 13. Abelt
 14. Abhold
 15. Abollado
 16. Abolt
 17. Abuladze
 18. Afellad
 19. Aflat
 20. Apilado
 21. Avaldi
 22. Abeldt
 23. Ablet
 24. Abelludo
 25. Abfalter
 26. Ablett
 27. Ablitas
 28. Ablitt
 29. Ablott
 30. Affeld
 31. Apelt
 32. Apolot
 33. Appold
 34. Aveledo
 35. Aviolat
 36. Abilahoud
 37. Avoledo
 38. Abiltaev
 39. Aboltef
 40. Abalotti