Efternamn AbaldiAtt veta mer om Abaldi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaldi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaldi.

Abaldi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaldi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaldi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaldi

Visa karta över efternamnet Abaldi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaldi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaldi, så att vi kan få exakt information om alla Abaldi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaldi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaldi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaldi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaldi i världen

 1. Marocko Marocko (9)
 2. Argentina Argentina (3)
 3. Italien Italien (3)
 4. Filippinerna Filippinerna (2)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 6. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaldi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaldi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaldi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaldi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaldi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaldi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaldi.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaldi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaldi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abalde
 2. Avaldi
 3. Abaldo
 4. Abalad
 5. Abaldea
 6. Abelda
 7. Abild
 8. Abeldt
 9. Abeldas
 10. Abeleda
 11. Abeledo
 12. Abelt
 13. Abhold
 14. Abolt
 15. Aubalat
 16. Ablet
 17. Abalotti
 18. Abelludo
 19. Abfalter
 20. Ablett
 21. Ablitt
 22. Ablott
 23. Abollado
 24. Abuladze
 25. Afelad
 26. Affeld
 27. Affeldt
 28. Aflat
 29. Apelt
 30. Apilado
 31. Apolot
 32. Appold
 33. Aveledo
 34. Avoledo
 35. Afolad
 36. Aboltef
 37. Avallet
 38. Afield
 39. Ablitas
 40. Afellad