Efternamn AbeltAtt veta mer om Abelt efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelt ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelt.

Abelt efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelt, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelt är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelt

Visa karta över efternamnet Abelt

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelt i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelt, så att vi kan få exakt information om alla Abelt som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelt efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelt efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelt är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelt i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (100)
 2. Tyskland Tyskland (80)
 3. Sverige Sverige (35)
 4. Israel Israel (2)
 5. Brasilien Brasilien (1)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Kina Kina (1)
 8. Ungern Ungern (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Polen Polen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelt runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelt efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelt är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelt är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelt. Detta beror på att efternamnet Abelt ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelt när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelt.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelt har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelt som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abelt eller något av de liknande efternamnen till Abelt kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelt har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelt, men med en gemensam rot.

 1. Abolt
 2. Apelt
 3. Abeldt
 4. Abelda
 5. Abild
 6. Ablett
 7. Appelt
 8. Ablet
 9. Affelt
 10. Abalad
 11. Abalde
 12. Abeldas
 13. Abeleda
 14. Abeledo
 15. Abhold
 16. Ablitt
 17. Ablott
 18. Afelad
 19. Afeltro
 20. Affeld
 21. Affeldt
 22. Aflat
 23. Apelton
 24. Apolot
 25. Appolt
 26. Aubalat
 27. Abaldi
 28. Abaldo
 29. Aboltef
 30. Afield
 31. Abaldea
 32. Abelludo
 33. Abfalter
 34. Ablitas
 35. Afellad
 36. Aflita
 37. Aflito
 38. Apolito
 39. Appelton
 40. Appold