Efternamn AbaldeaAtt veta mer om Abaldea efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaldea ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaldea.

Abaldea efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaldea, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaldea är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaldea

Visa karta över efternamnet Abaldea

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaldea i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaldea, så att vi kan få exakt information om alla Abaldea som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaldea efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaldea efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaldea är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaldea i världen

 1. Spanien Spanien (47)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaldea runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaldea efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaldea är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaldea är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaldea genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaldea. Detta beror på att efternamnet Abaldea ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaldea när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaldea.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaldea har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaldea som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaldea kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaldea ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaldea eller något av de liknande efternamnen till Abaldea kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaldea har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaldea, men med en gemensam rot.

 1. Abalde
 2. Abelda
 3. Abaldi
 4. Abaldo
 5. Abalad
 6. Abeldas
 7. Abeleda
 8. Abfalter
 9. Abild
 10. Avaldi
 11. Aboltef
 12. Abeldt
 13. Ablet
 14. Avallet
 15. Abeledo
 16. Abelt
 17. Abhold
 18. Ablett
 19. Ablitas
 20. Ablitt
 21. Ablott
 22. Abolt
 23. Abuladze
 24. Affolder
 25. Aflita
 26. Aubalat
 27. Abiltaev
 28. Abalotti
 29. Abelludo
 30. Abildgaard
 31. Abollado
 32. Afelad
 33. Afellad
 34. Afeltro
 35. Affeld
 36. Affeldt
 37. Affolter
 38. Aflat
 39. Aflito
 40. Apalategi