Efternamn AbalottiAtt veta mer om Abalotti efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalotti ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalotti.

Abalotti efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalotti, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalotti är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalotti

Visa karta över efternamnet Abalotti

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalotti i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalotti, så att vi kan få exakt information om alla Abalotti som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalotti efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalotti efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalotti är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalotti i världen

 1. Italien Italien (89)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalotti runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalotti efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalotti är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalotti är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalotti genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalotti har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalotti som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Ablott
 2. Ablett
 3. Ablitt
 4. Abaldi
 5. Abalad
 6. Abalde
 7. Abaldea
 8. Abelt
 9. Abfalter
 10. Ablitas
 11. Abolt
 12. Afflitto
 13. Apalategi
 14. Apolot
 15. Aubalat
 16. Avaldi
 17. Abaldo
 18. Aboltef
 19. Abluton
 20. Abeldt
 21. Ablet
 22. Avallet
 23. Abelda
 24. Abeldas
 25. Abeleda
 26. Abeledo
 27. Abelludo
 28. Abhold
 29. Abild
 30. Abollado
 31. Abuladze
 32. Afeltro
 33. Aflat
 34. Aflita
 35. Aflito
 36. Apalategui
 37. Apelt
 38. Apelton
 39. Apleton
 40. Apolito