Efternamn AbeldaAtt veta mer om Abelda efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelda ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelda.

Abelda efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelda, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelda är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelda

Visa karta över efternamnet Abelda

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelda i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelda, så att vi kan få exakt information om alla Abelda som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelda efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelda efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelda är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelda i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (73)
 2. Israel Israel (7)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 4. Brasilien Brasilien (1)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelda runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelda efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelda är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelda är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelda genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelda har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelda som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abelda eller något av de liknande efternamnen till Abelda kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelda har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelda, men med en gemensam rot.

 1. Abeldas
 2. Abeleda
 3. Abeldt
 4. Abalde
 5. Abaldea
 6. Abeledo
 7. Abelt
 8. Abild
 9. Abaldi
 10. Abaldo
 11. Abalad
 12. Abelludo
 13. Abhold
 14. Abolt
 15. Afelad
 16. Afellad
 17. Affeld
 18. Affeldt
 19. Apelt
 20. Avaldi
 21. Aveledo
 22. Ablet
 23. Aveleida
 24. Afield
 25. Ablett
 26. Ablitas
 27. Ablitt
 28. Ablott
 29. Abollado
 30. Abuladze
 31. Afeltro
 32. Aflat
 33. Aflita
 34. Apellido
 35. Apelton
 36. Apilado
 37. Apolot
 38. Appelt
 39. Appold
 40. Aubalat