Efternamn AbaldeAtt veta mer om Abalde efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalde ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalde.

Abalde efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalde, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalde är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalde

Visa karta över efternamnet Abalde

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalde i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalde, så att vi kan få exakt information om alla Abalde som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalde efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalde efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalde är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalde i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (2332)
 2. Spanien Spanien (1151)
 3. Argentina Argentina (245)
 4. Uruguay Uruguay (53)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (32)
 6. Brasilien Brasilien (25)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (5)
 8. Ecuador Ecuador (3)
 9. Danmark Danmark (2)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 12. England England (1)
 13. Guam Guam (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Nederländerna Nederländerna (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Portugal Portugal (1)
 18. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalde runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalde efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalde är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalde är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abalde när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abalde.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abalde kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abalde ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abalde eller något av de liknande efternamnen till Abalde kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abalde har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abalde, men med en gemensam rot.

 1. Abaldea
 2. Abaldi
 3. Abaldo
 4. Abalad
 5. Abelda
 6. Abild
 7. Avaldi
 8. Abeldt
 9. Abeldas
 10. Abeleda
 11. Abeledo
 12. Abelt
 13. Abfalter
 14. Abhold
 15. Abolt
 16. Abuladze
 17. Aubalat
 18. Aboltef
 19. Ablet
 20. Avallet
 21. Abelludo
 22. Ablett
 23. Ablitt
 24. Ablott
 25. Abollado
 26. Afelad
 27. Affeld
 28. Affeldt
 29. Affolder
 30. Aflat
 31. Apelt
 32. Apilado
 33. Apolot
 34. Appold
 35. Aveledo
 36. Avoledo
 37. Afolad
 38. Abiltaev
 39. Abalotti
 40. Afield