Efternamn AbeldtAtt veta mer om Abeldt efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeldt ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeldt.

Abeldt efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeldt, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeldt är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeldt

Visa karta över efternamnet Abeldt

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeldt i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeldt, så att vi kan få exakt information om alla Abeldt som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeldt efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeldt efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeldt är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeldt i världen

 1. Brasilien Brasilien (152)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (75)
 3. Tyskland Tyskland (49)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeldt runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeldt efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeldt är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeldt är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeldt. Detta beror på att efternamnet Abeldt ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeldt har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeldt som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abeldt kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abeldt ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abeldt eller något av de liknande efternamnen till Abeldt kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeldt har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeldt, men med en gemensam rot.

 1. Abelda
 2. Abelt
 3. Abalde
 4. Abeldas
 5. Abeleda
 6. Abeledo
 7. Abild
 8. Abolt
 9. Affeldt
 10. Apelt
 11. Abaldi
 12. Abaldo
 13. Ablet
 14. Abalad
 15. Abaldea
 16. Abelludo
 17. Abhold
 18. Ablett
 19. Ablitt
 20. Ablott
 21. Afelad
 22. Affeld
 23. Aflat
 24. Apolot
 25. Appelt
 26. Aubalat
 27. Avaldi
 28. Aveledo
 29. Affelt
 30. Afield
 31. Ablitas
 32. Abollado
 33. Abuladze
 34. Afellad
 35. Afeltro
 36. Aflita
 37. Aflito
 38. Apellido
 39. Apelton
 40. Apilado