Efternamn AbeledoAtt veta mer om Abeledo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeledo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeledo.

Abeledo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeledo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeledo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeledo

Visa karta över efternamnet Abeledo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeledo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeledo, så att vi kan få exakt information om alla Abeledo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeledo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeledo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeledo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeledo i världen

 1. Spanien Spanien (983)
 2. Argentina Argentina (404)
 3. Kuba Kuba (240)
 4. Filippinerna Filippinerna (107)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (48)
 6. Brasilien Brasilien (36)
 7. Uruguay Uruguay (26)
 8. Tyskland Tyskland (15)
 9. England England (8)
 10. Frankrike Frankrike (7)
 11. Schweiz Schweiz (5)
 12. Skottland Skottland (5)
 13. Venezuela Venezuela (4)
 14. Wales Wales (3)
 15. Belgien Belgien (2)
 16. Chile Chile (2)
 17. Danmark Danmark (2)
 18. Mexiko Mexiko (2)
 19. Norge Norge (2)
 20. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 21. Costa Rica Costa Rica (1)
 22. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 23. Algeriet Algeriet (1)
 24. Madagaskar Madagaskar (1)
 25. Portugal Portugal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeledo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeledo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeledo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeledo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeledo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeledo som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abeledo eller något av de liknande efternamnen till Abeledo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeledo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeledo, men med en gemensam rot.

 1. Abeleda
 2. Aveledo
 3. Abelda
 4. Abelludo
 5. Avoledo
 6. Abaldo
 7. Abeldt
 8. Abalad
 9. Abalde
 10. Abeldas
 11. Abelt
 12. Abild
 13. Ablett
 14. Abollado
 15. Afelad
 16. Afeltro
 17. Apellido
 18. Apilado
 19. Appelido
 20. Abaldi
 21. Ablet
 22. Aveleida
 23. Abaldea
 24. Abhold
 25. Ablitt
 26. Ablott
 27. Abolt
 28. Abuladze
 29. Afellad
 30. Affeld
 31. Affeldt
 32. Aflito
 33. Apelt
 34. Apelton
 35. Apleton
 36. Apolito
 37. Appledore
 38. Appleton
 39. Avaldi
 40. Apelllido