Efternamn AbaldoAtt veta mer om Abaldo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaldo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaldo.

Abaldo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaldo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaldo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaldo

Visa karta över efternamnet Abaldo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaldo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaldo, så att vi kan få exakt information om alla Abaldo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaldo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaldo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaldo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaldo i världen

 1. Italien Italien (121)
 2. Filippinerna Filippinerna (76)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (62)
 4. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (16)
 5. Brasilien Brasilien (11)
 6. Uruguay Uruguay (6)
 7. Kanada Kanada (5)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Togo Togo (1)
 11. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaldo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaldo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaldo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaldo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaldo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaldo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaldo.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaldo kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaldo ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaldo eller något av de liknande efternamnen till Abaldo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaldo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaldo, men med en gemensam rot.

 1. Abalde
 2. Abaldi
 3. Abalad
 4. Abaldea
 5. Abelda
 6. Abeledo
 7. Abild
 8. Avaldi
 9. Abeldt
 10. Abeldas
 11. Abeleda
 12. Abelludo
 13. Abelt
 14. Abhold
 15. Abollado
 16. Abolt
 17. Apilado
 18. Aubalat
 19. Aveledo
 20. Avoledo
 21. Ablet
 22. Abfalter
 23. Ablett
 24. Ablitt
 25. Ablott
 26. Abuladze
 27. Afelad
 28. Afeltro
 29. Affeld
 30. Affeldt
 31. Aflat
 32. Aflito
 33. Apellido
 34. Apelt
 35. Apelton
 36. Apolito
 37. Apolot
 38. Appold
 39. Appelido
 40. Afolad