Efternamn AbánAtt veta mer om Abán efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abán ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abán.

Abán efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abán, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abán är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abán

Visa karta över efternamnet Abán

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abán i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abán, så att vi kan få exakt information om alla Abán som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abán efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abán efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abán är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abán i världen

 1. Ungern Ungern (19)
 2. Spanien Spanien (5)
 3. Mexiko Mexiko (5)
 4. Argentina Argentina (3)
 5. Chile Chile (1)
 6. Peru Peru (1)
 7. Paraguay Paraguay (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abán runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abán efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abán är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abán är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abán. Detta beror på att efternamnet Abán ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abán när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abán.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abán har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abán som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Aban
 2. Abban
 3. Abben
 4. Abbon
 5. Aben
 6. Abian
 7. Abin
 8. Abion
 9. Aboin
 10. Abon
 11. Abuan
 12. Abuin
 13. Abien
 14. Abn
 15. Abaña
 16. Abani
 17. Abano
 18. Abbene
 19. Abboni
 20. Abene
 21. Abiña
 22. Abino
 23. Abma
 24. Abney
 25. Aboim
 26. Abomo
 27. Abona
 28. Aboyne
 29. Afan
 30. Apen
 31. Apon
 32. Aubain
 33. Auban
 34. Aubin
 35. Auboin
 36. Aubon
 37. Auvin
 38. Avan
 39. Aven
 40. Avian